Vsi vemo, da je prvi vtis, ki ga dobimo ob srečanju z nekom ali pogledu na nekaj zelo pomemben in da prav zaradi tega želimo, da naš vrt, dom ali podjetje izgleda kolikor se le da prijetno že ob prvem pogledu nanj. Urejena okolica hiše ali poslovne zgradbe, lahko vizualno poveča vrednost zgradbe, sigurno pa daje vtis uspešnega in urejenega podjetja.

Vrtnarstvo Breskvar d.o.o. smo podjetje z desetletno tradicijo, ki zaposluje visoko kvalificiran strokovni kader. V času sezone se število zaposlenih dvigne tudi do petindvajset, od tega sedem dipl. inženirjev, sedem vrtnarskih tehnikov in ostalo vrtnarjev in pomožnih delavcev.

Podjetje se ukvarja s proizvodnjo in storitveno dejavnostjo. Proizvajamo okrasne rastline za vrt. V drevesnici imamo na razpolago celoten sortiment za ureditev vrta. Kar ne proizvedemo sami dopolnjujemo z uvozom iz enih največjih nemških drevesnic. Večji del dejavnosti našega podjetja je urejanje vrtov. Zelene površine načrtujemo, jih urejujemo in vzdržujemo. Specializirani smo se za zahtevnejše zasebne stranke. Izvajamo pa tudi večja zasaditvena dela za javna podjetja.

Naša osnovna dejavnost je urejanje vrtov, brežin, zelenic, skratka okolice, bodisi privatnih hiš ali podjetij, poleg prodaje okrasnih rastlin v drevesnici. Prav tako opravljamo vzdrževalna dela na veliki večini vrtov, ki smo jih zasadili. Uredili smo okolico Turškega, Norveškega in Avstrijskega veleposlaništva, Supernove na Rudniku in veliko okolic zasebnih hiš.

Ukvarjamo se tudi s svetovanjem glede vzgoje in oskrbe rastlin preko spleta, v sami drevesnici pa pomagamo pri pravilni izbiri rastlin za zasaditev na določeno lego ali kraj s posebnimi zahtevami.

Rastline, ki jih ponujamo so klimatizirane na naše podnebne razmere, tako da ob postavitvi na vaš vrt ne doživljajo nobenega šoka in lahko normalno rastejo naprej.

V naši cvetličarni so Vam na voljo bogati asortimenti zelenih in cvetočih lončnic, dekorativni lonci in vaze, velika ponudba sveč, raznih gnojil za zelene in cvetoče rastline.
Poleg tega imamo v ponudbi še poročne in žalne programe

Poročni program (poročni šopki, izdelovanje naprsnih šopkov, dekoracija avtomobila, dekoracija cerkev, dekoracija svečanih prostorov, aranžiranje poročnih daril, izdelovanje konfetov, vedno pa poskrbimo da bo ta dan nepozaben.

Žalni program (žarni venec, žalni aranžma, bidermajer venec, klasičen venec, imamo tudi zelo bogat program žalnih sveč (aranžiranih ali posamično)

Če si želite nekaj svežine ali celotno novo podobo okolice ali notranjih prostorov podjetja, smo pravi naslov za Vas. Znamo prisluhniti želji stranke, obenem strokovno svetovati, kar nas privede do optimalnih rešitev in zadovoljnih strank.